ליצירת קשר סניפים במרכז ובצפון - 077-5135141

אוקי, אז איך מתחילים?

בשביל לצאת לדרך אנחנו צריכים מכם בסך הכל מספר פרטים:

  1. שם ושם משפחה
  2. שם משפחה של האב וארץ מוצאו
  3. שם משפחה של האם וארץ מוצאה
  4. אם שניהם נולדו בישראל – את פרטי הוריהם (שם משפחה וארץ מוצא)

אחרי קבלת הפרטים הללו אנו נערוך עבורכם בדיקה מקדמית ללא תשלום לבדיקת זכאות – האם בכלל יש טעם להתחיל בתהליך.

צרו איתנו קשר והעבירו את הפרטים (ניתן להזין אותם בקלות בטופס יצירת הקשר משמאל או מלמטה).

אנחנו נבדוק זכאות ראשונית ואם התשובה חיובית נזמן אתכם בדרך לשלב הראשון והחשוב ביותר – קבלת אישור הקהילה היהודית בפורטוגל.

לצורך קבלת האישור תידרשו להביא את המסמכים הבאים:

  • תעודת לידה מארץ המוצא של מגיש/ת הבקשה (אם נולדתם בישראל – תקבלו אותה ממשרד הפנים וללא עלות) – חשוב לבקש תעודת לידה בשפה העברית; אין צורך לבקש תעודת לידה דו לשונית.
  • תעודת נישואין /כתובה של הוריי מגיש/ת הבקשה (בוודאי יש להורים ואם לא אז תקבלו אותה ברבנות).
  • במקום תעודת הנישואין ניתן להביא גם תמצית רישום ממשרד הפנים של ההורים – מה שחשוב הוא שנוכל ללמוד ממסמכים רשמיים מהי ארץ המוצא ומהו שם המשפחה המקורי.
  • צילום דרכון ( רק של העמוד המרכזי)
  • הוכחת כתובת מגוריכם (מספיק בשלב זה צילום הספח של תעודת הזהות + תעודת הזהות עצמה)
  • תעודות עתיקות של המשפחה מארצות מוצאן באם ישנן כאלו.* (אם אין – אז אין; ננסה להסתדר בלי)
  • הוכחות לשימוש בעבר/הווה בשפת הלדינו.* (כנ"ל, אם אין – אז אין וננסה להסתדר בלי).

 

מוזמנים לצאת לדרך!

נעשה לכם קצת חשק...

בדיקת זכאות חינם!

מעוניינים לקבל פרטים נוספים? רוצים שנערוך עבורכם בדיקת זכאות ראשונית ללא תשלום? מלאו את כל הפרטים בטופס יצירת הקשר ואנו נחזור אליכם בהקדם

שלח